torsdag 21 juni 2012

Beställ våra broschyrer

Som ni förhoppnings känner till så har Barnlängtan tagit fram olika typer av informationsmaterial om ofrivillig barnlöshet i form av broschyrer, kontaktkort och foldrar. De går enkelt att ladda ner från vår hemsida som PDF:er men ibland känns det bättre med en tryckt produkt som man kan bläddra i när man vill. Som exempelvis vår anhörigbroschyr som kan ges till släkt och vänner eller läggas på den egna arbetsplatsen, för att andra skall ges möjligheten att skapa förståelse för vad ofrivilligt barnlösa går igenom. Här hittar du våra broschyrer i PDF-format


Beställ gärna våra tryckta broschyrer till dig själv eller för att lägga ut på din klinik för att sprida information om vår förening. Självklart är det helt gratis!

Är du en representant för en klinik, sjukhus, mottagning eller vårdcentral och antingen inte tidigare har fått vårt informationsmaterial eller om det har tagit slut så går det också jättebra att beställa det av oss. Vårt material är gratis även för er, men vi tar gärna emot bidrag för att fortsätta kunna producera nytt material och ge till er.

Skicka ett mejl till cornelia.armano@barnlangtan.com med namn och adress så skickar vi dem till er så snart vi kan.

Publicerat av Webmaster


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.