torsdag 8 november 2012

TV, film, bok och musiktips!Klara Zimmergrens sommarprat på P1 i somras är det väl inte många som har kunnat missa. Sommarpratarna visas ju även på TV och härom veckan var det Klaras tur att vara med men det missade jag tyvärr, får ta igen det på SVT Play!

Författaren till boken Väntrum, Cecilia Ekhem, skrev ett bra inlägg på sin blogg med anledning av det här där hon satte ihop en grundkurs i Barnlängtan. Roman, radioprogram, film, musik och även en dikt. Tipsen och länkarna hittar ni på Cecilias blogg, Cecilia Summerar.

Jag tänkte därför fortsätta på film- och musik-temat - "Tears and hope" är en video som många har sett och berörts av. Det är inte alltid så lätt att förklara vad det är man går igenom för de som inte själva har drabbats av ofrivillig barnlöshet och ibland orkar man heller inte prata om det, men om de får se den här videon kanske de förstår lite bättre.

Här är ytterligare en video, som också är ett "awareness"-projekt. Det hade varit en dröm att kunna göra något liknande här i Sverige! Kanske runt Ofrivilligt barnlösas Dag nästa år, om någon vill sponsra oss med resurser och pengar :)

Cornelia - ordförande


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.