fredag 18 maj 2012

Ofrivilligt Barnlösas Dag - 26 majFörra året kom bloggaren Wilda Mathilda på idén med att fira alla ofrivilligt barnlösa på en egen dag nämligen dagen före morsdag. Flera andra bloggare följde efter och Magnus Nilsson startade ett event på Facebook. Barnlängtan hängde på det fina initiativet och det blev en succe!

Den här succen vill vi göra till en tradition så att den här dagen firas varje år. Gå in och gilla eventet, dela, skriv om det på din blogg om du har en. Om du har fått din längtansfamilj, fira dagen, skriv gärna och berätta om den i en kommentar här eller på din blogg!

Den 26 maj 2012 vill vi ska bli de ofrivilligt barnlösas dag. Stöd oss genom att tacka ja till att delta i FB-eventet och genom att lyfta ofrivilligt barnlösas dag via era statusar, bjud in, dela och sprid det till dina vänner. Vi hoppas på massor av uppmärksamhet för denna dag. Kom igen alla medmänniskor och hjälp oss - det är dags att sluta viska och skämmas! Hjälp oss att  slå förra årets rekord på drygt 3000 deltagare :D

Här är länken till eventet som ni kan dela och sprida:
https://www.facebook.com/#!/events/440162256011457/

Cornelia - Ordförande i Barnlängtan - patientföreningen för ofrivilligt barnlösa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.