fredag 11 maj 2012

Ny lokalförening i Östergötland!


Vi har glädjen att meddela att en ny lokalförening håller på att startas upp i Östergötland!

Inbjudan till årsmöte
Nu startar vi upp Barnlängtan i Östergötland med ett första möte/årsmöte den 10 maj! Vi träffas hos oss i Appuna Orregård 2 , Väderstad. För ytterligare information vänligen maila ostergotland@barnlangtan.com eller ring 0707-57 08 01  alt.  0142-76070 Maria och Mikael Sandebo.

p.s Sprid gärna det här om du tex har en blogg så att andra som inte är medlemmar i Barnlängtan men bor i Östergötland också får den här nyheten. Det går bra att bli medlem innan eller efter årsmötet.

Saknar du en lokalförening där du bor? Det räcker att ni är tre personer för att bilda en förening sen är ni igång! Genom en lokalförening kan du möta och söka stöd hos andra som samtidigt genomgår behandlingar, träffa andra föräldrar till barn som kommit till genom assisterad befruktning eller försöka påverka beslutsfattare att förbättra villkoren för ofrivilligt barnlösa i ditt landsting. Som nybildad lokalförening får man 3000 kr i startbidrag. På hemsidan finns all information du behöver för att starta en lokalförening. Där finns en sektion där du hittar de lokalföreningar som redan finns och hur du kommer i kontakt med dem. 


Publicerat av Webmaster 

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.