söndag 1 april 2012

Ny blogg!

Ny blogg igen, kanske du tänker, och ja, det stämmer. Ny blogg ... igen! 
Vi på barnlängtan är missnöjda med vårt nuvarande bloggverktyg och väljer därför att flytta hit, till blogger. Vi hoppas att denna plattform skall förenkla publicering samt göra det enklare för er, våra besökare, att kommentera. Sen tycker vi att denna blogg är snyggare än den förra. Vad tycker du? Ett steg i rätt riktning inte sant?

Nu hoppas vi på ett gott blogg-samarbete med alla er som berörs av frågor som vi behandlar. Vi ser gärna att du kommenterar och säger ditt. Eller har du kanske en egen blogg som handlar om våra ämnen så vill vi gärna ha länken till den så vi kan sätta upp den i vår blogglista. Och du, glöm inte bort att tipsa andra om vår blogg är du rar.

Är du kanske intresserad av att då och då skriva på vår blogg, kanske kämpar du själv med att få ditt längtansbarn, eller har du lyckats och vill tipsa och råda andra? Ja då kan du höra av dig till oss på e-postadress info@barnlangtan.com.

Ps. Vi kommer att moderera kommentarer så ingen "spam" slinker med.

Vi som i dagsläget skriver på denna blogg är: Cornelia, föreningens ordförande, Anna Wiik medlem i föreningen som kämpar med att få ett barn. Jenny, föreningens volontärarbetande webmaster.

Välkommen hit till oss!


Skrivet av Jenny webmaster@barnlangtan.com


.

3 kommentarer:

 1. Blogspot är min favoritdomän. har haft denna ett par år nu.Aldrig varit missnöjd.

  Ska bli kul o återigen följa. Kämpar ju tappert med att få mitt barn....någongång om det nu ens blir något. Efter tre år, utredning o nu väntande besked om ev få gå vidare med ivf o över 38 år...så börjar jag bli smått bekymrad.
  Sjukt trött på allt barnprat för vänner o när ens bästa vän får sitt andra nu, o en annan....hennes dotter får ett barn...så blir det too much...då jag inser att nu får inte bara mina vänner barn.Utan deras barn får barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du följer =)

   Lycka till med beskedet och ev ivf. Håller tummarna.

   /Jenny

   Radera
  2. Allla förtjänarnatt få barn hoppas du får det snart och jag förstår dig jag är också trött på alla glada mammor på jobb och vänner som babblar på om hur lätt de var för dem och hur de gämför sina graviditeten hur det var att få 1 à, 2 a barnet jag längtar också efter att få barn

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.