tisdag 15 april 2014

Barnlängtan Stockholm

Hej alla medlemmar! 
Lördagen den 24/5 är det Ofrivilligt Barnlösas dag och detta vill vi självfallet uppmärksamma! Därför bjuder vi nu in er till en dag innehållande två intressanta föreläsningar och spännande möten likasinnade emellan. Barnlängtan står för lunch & fika, så det enda ni behöver göra är att ta er till platsen där allt sker, visst låter det bra?!
Viktigt att tänka på är: 
  • Det finns bara ett begränsat antal platser (30 stycken) och därför är det lite extra viktigt att ni är helt säkra på att ni kan och vill komma.
  • När ni anmäler er så vill vi gärna veta om ni har några matallergier eller om det finns något annat som vi bör tänka på för att göra dagen så trevlig och angenäm som möjligt.
  • Max antal per anmälan är två stycken personer, så det är helt ok att anmäla sig själv och sin partner/ vän/ familjemedlem men kom då ihåg att skriva även dennes för och efternamn i anmälan.
  • Det går ingen kollektivtrafik fram till platsen. Detta innebär att ni antingen bör ha tillgång till bil, kan få skjuts av någon, eller att ni är sugna på en lite längre promenad från närmaste busshållplats/ pendeltågsstation.
Nedan följer ett program för dagen. Hoppas vi ses!
Barnlängtan Stockholm välkomnar er till en dag som ger inspiration, hopp och framtidsanda…
Plats: Hamra Conference Centre, Hamra Gårdsväg 14 Tumba
Datum: Lördag 24/5.
Nedan följer ett program för dagen:

  • 10:30 Kaffe och bulle
  • 11:00 Copingstrategier kopplat till barnlöshetKristin Larsson är KBT terapeut med inriktning barnlöshet och har egen praktik i Malmö. Hon har ett nära samarbete med CuraÖresund i Malmö samt med Barnlängtan. Kristin berättar om sitt patientarbete kring barnlöshet samt informerar om vilka copingstrategier som man kan använda för att hantera den psykiska stress som barnlöshet innebär.
  • 12:30 Lunch
  • 13:30 Annas resa genom världenAnna berättar hur hon och hennes man mötte sjukvården, reste till olika länder och hur de gjorde för att bli 3. Vi kommer att få ta del av exakt hur stark en längtan efter barn kan bli och hur mycket man som människa vill och kan kämpa för att bli en familj.En mycket stark och insiktsfull berättelse som kommer att inge oss alla hopp och glädje. 
  • 15:00 Kaffe och kaka
Dagen avslutas med mingel där vi kan prata av oss med varandra, knyta nya kontakter eller bara reflektera över dagen.

Vi har ett begränsat antal med platser och vill gärna att ni är helt säkra på att ni kan och vill komma när ni anmäler er. 
Anmäl er till vår mail stockholm@barnlangtan.se senast söndagen den 10/5.
Varmt välkomnaHoppas vi ses!
Kajsa & Matilda
Barnlängtan Stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.