torsdag 14 november 2013

Annons!


Patientföreningen Barnlängtan söker ny webbredaktör/webbmaster. 

Barnlängtan är en rikstäckande patientförening och har som mål att ge stöd åt ofrivilligt barnlösa, upplysa om fertilitet och påverka politikerna till att erbjuda ofrivilligt barnlösa jämlika behandlingsmöjligheter i hela landet. Barnlängtan arbetar bl.a. för att behandlingar för ofrivillig barnlöshet ska finnas tillgänglig inom den landstingsfinansierade vården, att visa på alternativ till biologiska barn såsom adoption och att medverka till att förebygga att ofrivillig barnlöshet uppstår. Barnlängtan har ingen religiös eller politisk inriktning och arbetar ideellt.
För uppdraget som webbredaktör/webbmaster söker vi nu engagerad och inom området kunnig person att sköta vår webb. I uppdraget ingår att skriva och lägga upp artiklar på hemsidan. Skriva och skicka nyhetsbrev. Sköta hemsidans SEO. Uppdatera plugin och säkerhetskopiera innehåll. Vidare också att “lösa” eventuella tekniska problem som kan komma att uppstå. 

Uppdraget kan vara lämplig för person studerande på något webbredaktörsprogram eller liknande. Alternativt annan kunnig person som önskar få erfarenhet eller vill bidra med kompetens och tid till vår förening. 


Barnlängtan har andra personer som handhar föreningens facebook- och twitterkonto samt skriver på bloggen så dessa uppgifter lär bara i undantagsfall ingå i webbredaktörens/webbmasterns uppgifter. 

Barnlängtan är i pågående arbete att “bygga” en ny webbplats i CMS-verktyget Wordpress (just nu används Joomla) varför erfarenhet i just Wordpress är av nytta.

Har du frågor om uppdraget eller önskar en mer utförlig beskrivning, vänligen kontakta webmaster@barnlangtan.com

För att meddela intresse för uppdraget, vänligen kontakta ordförande Maria German på maria.german@barnlangtan.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.