onsdag 12 december 2012

Snart är det jul!

Ge bort en gåva eller ett stödmedlemskap

Har du svårt att komma på vad du ska ge i julklapp till familjen? Varför inte ge en julklapp till någon du tycker om och samtidigt göra en god gärning? Riktigt bra julklappsidéer ska ju helst vara till både glädje och nytta. Så varför inte låta årets julklappar verkligen göra skillnad? Du kan antingen köpa ett gåvobevis eller ett stödmedlemskap att ge bort till nära och kära. En meningsfull julklapp som ger hopp och kraft om framtiden att fler kan sluta drömma om en egen familj!

Gåvobevis
Du skänker en valfri summa till oss enkelt genom Payson på vår hemsida. Skriv ”Julgåva” i meddelandet på Payson tillsammans med namn och adress. Så skickar vi ett gåvobevis till dig. Om du vill skriva något ytterligare eller fråga oss något så kontakta oss via mail info@barnlangtan.com så hjälper vi dig. Här kan du se ett exempel på julgåvobeviset som du får.

Stödmedlemskap
Om du vill ge bort ett stödmedlemskap kan du också göra det enkelt genom att betala med kort genom Payson- www.barnlangtan.com/bli-medlem. Det går också bra att få en faktura genom att fylla i formuläret i stället. Tänk på att fylla i uppgifterna för den personen som du vill ge bort stödmedlemskapet till då det är den personen som vi ska registrera i vårt medlemsregister.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.